0 کمک آنلاین

جشنی شاد برای فرزندان محک

  • ۱۲ خرداد ۹۲
  • 471 بازدید
  • 0 دیدگاه

جشن پایان سال تحصیلی کودکان، ۱۰ خرداد همزمان با پایان امتحانات مقاطع تحصیلی در محک برگزار شد. این مراسم همراه با شادیِ آغاز شدن تعطیلات تابستانی؛ یک روز خاطره انگیز و شاد را برای کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنها رقم زد.

حضور ۲۳ کودک بهبود یافته همراه با خانواده‌هایشان، بار دیگر خاطر نشان کرد که سرطان پایان زندگی نیست. سعید که امروز ۱۹ سال دارد و دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر است از روزهای درمان و شیطنت‌هایش در اتاق بازی ‌گفت. مریم که ۶ سال است قطع درمان شده و امسال در رشته مترجمی در دانشگاه پذیرفته شده از روزهایی می‌گفت که در نقاهتگاه محک با معلمان داوطلب زبان انگلیسی تمرین می‌کرد.

بیش از ۳۰۰ نفر از کودکان محک همراه خانواده‌هایشان در این جشن حضور داشتند و با دیدن فرزندان بهبود یافته محک، با انگیزه و روحیه‌ای قوی‌تر مسیر درمان را سپری خواهند کرد.

برخی از بیماران و خانواده‌هایشان از شادروان دکتر پروانه وثوق می‌گفتند. شاهرخ ۸ ساله که در سه سالگی مبتلا به سرطان خون شده بود و سال ۱۳۹۱ قطع درمان شده از اسباب بازی‌هایی تعریف کرد که دکتر محبوبش پرفسور وثوق به او هدیه ‌داده و گفت: «عروسک مرد عنکبوتی که دکتر وثوق به من کادو داد همیشه وقتی بستری می‌شدم با من بود و الان هم در اتاقم حالش خوب است.»

مرضیه یکی از فرزندان محک که در سال ۱۳۷۳ مبتلا به سرطان خون شده بود، با همسر و فرزند خود به جشن آمد. او در حالی که سعی می‌کرد جلوی اشک‌هایش را بگیرد، گفت: «دکتر وثوق کسی بود که با تلاش زیاد و انگیزه‌ای که برای ادامه درمان به من می‌داد باعث شد من به بیماری غلبه پیدا کنم و الان ۱۵ سال است که قطع درمان شده ام. من او را فرشته نجات خودم می‌دانم.»

تعداد زیادی از والدین کودکان نیز از روزهای اول حضورشان در محک و تأثیر زیادی که راهنمایی و همراهی دکتر وثوق در آگاهی آنها نسبت به بیماری فرزند و عزمشان برای غلبه بر آن داشت می‌گفتند و سعی می‌کردند بغضی که در گلویشان نشسته را با شادی به ثمر نشستن تلاش‌های دکتر وثوق و شاگردان و همراهانش در محک پیوند دهند.

کودکان ساعت ۹ صبح از راه‌های دور و نزدیک به محک آمدند و پس از پذیرایی شروع به نقاشی دسته جمعی روی رولِ کاغذی کردند که به همت مرجان شوشتریان استاد نقاشی کودکان و یکی از همراهان همیشگی، در سراسر سالن چند منظوره بیمارستان محک پهن شده بود.

مینا آدمک‌های زیبایی می‌کشید که آتنا آنها را رنگ می‌کرد. حسین مسئول کشیدن ماشین‌ها بود و مهدیه زیباترین خانه‌ها را می‌کشید. پس از اینکه کودکان با همکاری و مشورت هم تمامی رول کاغذی را نقاشی کردند، با بادکنک‌هایی که در دست داشتند به سالن آمفی تئاتر رفتند و با دیدن عموهای فیتیله‌ای فریاد شادی‌شان سالن را پر کرد.

عموهای فیتیله‌ای با برگزاری برنامه‌شاد و اجرای مسابقه برای پدرها و مادرها و موسیقی‌های کودکانه خاطرات شیرینی که کودکان از پشت صفحه تلویزیون تجربه کرده بودند را برایشان ملموس‌تر کردند.

عمو مهربان و خاله رویا یکی دیگر از گروه‌های هنری محبوب برای کودکان بودند که با اجرای برنامه‌های متنوع و همچنین با حضور در اتاق‌های کودکانِ بستری در بیمارستان محک، لبخند را به لب‌های آنهانشاندند. پس از آن یک گروه داوطلب هنری به اجرای تئاتر موزیکال پرداخت.

اجرای موسیقی توسط هنرمندان داوطلب نیز یکی از پر طرفدارترین بخش‌های برنامه به ویژه برای والدین کودکان مبتلا به سرطان بود.

اشکان خطیبی، محراب قاسم خانی، شقایق دهقان و آرتمیس ورزنده از دیگر هنرمندانی بودند که در جمع کودکان محک حضور یافتند و محک را در برگزاری این جشن همراهی کردند.

در پایان برنامه، کودکان که پس از گذراندن ساعت‌هایی پر از شور و نشاط و هیجان هنوز سرشار از انرژی بودند، با هنرمندان و دوستان خود عکس یادگاری گرفتند و پس از پذیرایی و ناهار با لبخندهایی دلنشین و چشمانی پر امید دست در دست پدر و مادرشان راهی خانه شدند.

محک ضمن قدردانی از تمامی هنرمندان، داوطلبان، یاوران و کارکنانی که در برگزاری این جشن مشارکت کردند امیدوار است با همراهی اعضای خانواده بزرگ این موسسه تمامی کودکان مبتلا به سرطان از بالاترین امکانات درمانی و رفاهی بهره‌مند باشند و در طول درمان کودک بودن و شاد زیستن را از یاد نبرند. به امید روزی که تمامی کودکان شرکت کننده در جشن‌های محک، فرزندان بهبود یافته از سرطان باشند.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید * نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه شما