
بازدید آتشنشانان از محک
- ۱۶ مهر ۹۰
- 422 بازدید
- 0 دیدگاه
مأموران ایستگاه ۳۶ آتش نشانی تهران از محک بازدید کردند. ۱۲ مهرماه ۱۳۹۰ جمعی از مأموران آتشنشانی از محک بازدید و با کودکانی که در بخش شیمی درمانی سرپایی بستری بودند دیدار کردند. کودکان که از دیدن آتشنشانان در لباس و کلاه مخصوص، هیجانزده بودند با عموهای آتشنشان عکس یادگاری گرفتند و همراه با آنان لحظات شادی را گذراندند.
عموهای آتشنشان هنگامیکه اشتیاق کودکان محک را نسبت به حرفه خود دیدند، آنها را برای روز جمعه ۱۵ مهر ماه به ایستگاه دعوت کردند. روز جمعه برای جمعی از کودکان محک خاطرهای به یاد ماندنی شد و با حضور در ایستگاه ۳۶ از وسایل و امکانات آتش نشانی بازدید کردند، سوار نردبانهای بلند و متحرک شدند و با ماشینهای آتشنشانی سواری لذت بخشی داشتند. بسیاری از کودکان محک بعد از حضور در ایستگاه آتش نشانی آرزو کردند که در آینده آتش نشان شوند.
به امید روزی که در میان کودکان بهبود یافته محک آتشنشانانی فداکار داشته باشیم و بهبود آنها را همراه با تمامی یاورانی که ما را در فراهم کردن لحظات لذت بخش برای کودکان مبتلا به سرطان و حمایت آنها یاری میدهند، جشن بگیریم.










