
گروه والدین داوطلب
- ۲۸ بهمن ۹۸
- 22930 بازدید
- 3 دیدگاه
محک به منظور افزایش سطح کیفیت زندگی کودکان مبتلا به سرطان، عضویت و ارتباط با سازمانهای بینالمللی فعال در حوزه کودکان و استفاده از تجربیات و دانش آنها را به صورت داوطلبانه در دستور کار خود قرار داده است. با این هدف این سازمان از سال ۲۰۰۰ به عضویت کنفدراسیون والدین کودکان مبتلا به سرطان «ICCCPO» در آمد؛ این کنفدراسیون فعالیت خود را از سال ۱۹۹۴ با هدف دستیابی به امکانات پیشرفته در زمینه معالجه کودکان مبتلا به سرطان، ارتقاء سطح آگاهی و اطلاعات و تبادل دانش تخصصی پزشکی بخصوص در جوامع در حال توسعه آغاز کرده است.
نمایندگان محک هر سال در اجلاس سالیانه این سازمان شرکت میکنند تا دستاوردهای علمی – تخصصی خود را در رابطه با ایجاد امکانات و تسهیلات درمانی برای کودکان مبتلا به سرطان با دیگر مؤسسات مرتبط به مشارکت بگذارند. همچنین این سازمان با هدف ارتقای کیفت خدمات ارائه شده به کودکان مبتلا به سرطان از سال ۱۳۸۸ با همراهی بخش خدمات حمایتی، گروه والدین داوطلب را در جهت ارائه خدمات همدلانه به کودکان مبتلا به سرطان و خانواده ایشان تشکیل داده است. فعالیت این گروه با عضویت ۱۰ نفر از والدینی که تجربه ابتلای کودکشان به سرطان را از سر گذرانده بودند آغاز شد.
در ابتدا با حضور بخش روانشناسی و مددکاری اجتماعی، آموزشهای لازم در خصوص مشکلات والدین، نحوه برخورد والدین با بیماری و کودک مبتلا به سرطان در طی جلساتی به این گروه ارائه شد.
الزامات دستورالعملهای FAC (شورای بین المللی والدین داوطلب) و نیز بروزرسانی نیازسنجیهای کودکان و خانواده ایشان، با خود تغییراتی را به همراه آورد. این تغییرات در سال ۱۳۹۸ و با نظارت واحد روانشناسی در گروه والدین داوطلب پدید آمد.
بخش روانشناسی در این سال کوشید تا گروه والدین داوطلب را گسترش داده و فعالیتهای این گروه را تخصصیتر کند. قدم اول با افزایش تعداد اعضای این گروه برداشته شد.
همزمان با این امر اعضای قدیمی نیز تحت ارزیابی جامع روانشناختی در زمینه بهداشت روانی قرار گرفتند.
در طول شش ماهه اول سال ۹۸ کلیه اعضا گروه مجددا ارزیابی شده و به اعضایی که نیاز به مشاورههای روانشناسی داشتند، مشاورههای فردی و گروهی ارائه شد. طی چند ماه بعد، کارگاههای آموزشی و گروه درمانی جهت حمایت و همدلی بیشتر، با توجه به نیازهای خانوادههای تحت درمان، برای اعضاء گروه والدین برگزار شد.
در حال حاضر این گروه با ۱۸ نفر از والدین و زیر نظر مستقیم بخش روانشناسی در حال ارائه خدمات همدلانه به بیمار و خانوادههای تحت درمان هستند.
واحد روانشناسی همواره درنظر دارد با حمایت همهجانبه از بهداشت روان گروه والدین داوطلب با انجام مشاوره فردی، گروه درمانی، برگزاری کارگاههای آموزشی و…، کیفیت خدمترسانی این گروه برای خانوادهها و بیماران تحت درمان را ارتقا بخشد.
در حال حاضر بحران همهگیری ویروس کرونا مانع از حضور گروه والدین داوطلب در بیمارستان است ولی این عدم حضور فعالیتهای گروه را متوقف نکرده است. گروه والدین داوطلب فعالیتهای خود را به روش دورکاری و ارائه مجازی خدمات ادامه میدهند. فعالیتهایی مانند تولید محتواهای همدلانه به زبانهای بومی و محلی فارسی، کردی، ترکی، آموزش کاردستی، آموزشهای کاربردی و از جمله اقدامات گروه والدین داوطلب است. محتواهای تولید شده، توسط روانشناسان محک برای خانوادههای تحت درمان ارسال میشود.
Thank you!!1
کانال تلگرامتون رو لطفا قرار بدید بقیه رو عضو کنیم
“با سلام و احترام
از توجه و همراهی شما در مسیر حمایت از کودکان مبتلا به سرطان، صمیمانه سپاسگزاریم. به اطلاعتان میرسانیم از سال ۱۳۹۷ با فیلتر شدن تلگرام، فعالیت کانال رسمی محک در این پیامرسان متوقف شد. این مؤسسه اکنون در صفحه رسمی اینستاگرام به آدرس https://www.instagram.com/mahakcharity/ فعالیت دارد. خوشحال میشویم با دنبال کردن این صفحه و معرفی آن به دوستان خود همراه محک باشید. قدردان مهرتان هستیم و برایتان آرزوی سلامتی داریم.”