
تداوم امید در بخش پیوند بیمارستان محک
- ۲۱ مرداد ۹۱
- 544 بازدید
- 0 دیدگاه
مرداد ماه ۱۳۹۱ بخش پیوند سلولهای بنیادی بیمارستان محک دو عمل پیوندِ موفقِ دیگر را پشت سر گذاشت و دو کودک محک با امید به آینده از این بخش مرخص شدند.
سام فرزند ۱۵ ساله محک ۲۶ تیرماه در بخش پیوند بستری شد، چهارم مرداد تحت عمل پیوند سلول های بنیادی از نوع اتولوگ(پیوند از سلولهای بنیادی خود بیمار به او) قرار گرفت و ۱۸ مرداد با بدرقه پزشکان و کارکنان بخش پیوند همراه با پدر و مادرش به جمع خانواده بازگشت.
سام فرزند ۱۵ ساله محک ۲۶ تیرماه در بخش پیوند بستری شد، چهارم مرداد تحت عمل پیوند سلول های بنیادی از نوع اتولوگ(پیوند از سلولهای بنیادی خود بیمار به او) قرار گرفت و ۱۸ مرداد با بدرقه پزشکان و کارکنان بخش پیوند همراه با پدر و مادرش به جمع خانواده بازگشت.
پویا فرزند ۱۷ ساله محک نیز که از ۲۵ تیر ماه در بخش پیوند بستری شده و سوم مرداد عمل پیوند اتولوگ برای او انجام شده بود، ۱۹ مرداد پس از گذراندن یک دوره درمان موفق مرخص شد تا راهی زادگاهش در دیوان دره کردستان شود.خبر پیوند موفق اولین بیمار بخش پیوند و بازگشت او به آغوش خانواده اش را خرداد ماه امسال به اطلاع شما یاوران گرامی رسانده بودیم. تا کنون تمامی عملهای پیوند انجام شده در بیمارستان محک موفقیت آمیز بوده و ۱۱ کودک با گذراندن پیوند و دوره ایزولاسیون موفق از این بخش ترخیص شده اند. پیوند سلولهای بنیادی یکی از روشهای اصلی، نهایی و اطمینان بخش در درمان بیماری سرطان است.
هدف همیشگی محک ارائه بالاترین سطح کمی و کیفی خدمات درمانی و رفاهی به کودکان مبتلا به سرطان است و بر آن است تا تمامی فرزندانش در سراسر نقاط ایران از به روز ترین روشها و تجهیزات درمانی بهرهمند شوند.
بخش پیوند بیمارستان محک به عنوان یک بخش فوق تخصصی و یک پایگاه مرجعِ پیوند سلولهای بنیادی در کودکان مبتلا به سرطان در سطح کشور، گام بلندی بود که با همت شما یاوران در راستای تحقق این هدف برداشته شد.




