
حضور محک در اجلاس سالانه ICCCPO
- ۲۰ خرداد ۹۱
- 282 بازدید
- 0 دیدگاه
“محک در اجلاس سالانه کنفدراسیون والدین کودکان مبتلا به سرطان”
محک در راستای فعالیتهای انساندوستانه خود با حضور در همایشهای بینالمللی بر آن است تا با معرفی دستاوردهای علمی و حمایتی درحوزه سرطان کودکان و برقراری ارتباط با دیگر سازمانهای بین المللی و افزایش آگاهی، اطلاعرسانی و انجام پروژههای مشترک، شرایط کاهش مسائل و مشکلات کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای ایشان را فراهم آورد. از این رو دو نماینده از محک (سعیده قدس بنیانگذار محک و کیانا شریفی فرزند ایشان که از بیماری سرطان بهبود یافته و علت به وجود آمدن محک بوده است) دوم تا چهارم اردیبهشت ماه در اجلاس سالانه ICCCPO اندونزی شرکت کردند.
“هدف اجلاس ICCCPO”
اجلاس سالانه ICCCPO ( کنفدراسیون والدین کودکان مبتلا به سرطان) هرساله با حضور متخصصان، خانواده کودکان مبتلا به سرطان و بهبود یافتگان از بیماری سرطان به منظور تبادل اطلاعات، تجربیات و دانش تخصصی در زمینه سرطان و به اشتراک گذاشتن تجارب و نگرش مثبت افراد جوان مبتلا به سرطان از سراسر جهان و مهارتهایی که آنها در طول درمان خود برای غلبه بر سرطان به دست آوردهاند، برگزار میگردد.
“حضور محک در اجلاس سال ۲۰۰۹ و سال ۲۰۱۲”
امسال محک برای دومین بار در این کنفرانس شرکت کرد. این اجلاس درسال ۲۰۰۹ با محوریت چالشهای خانوادههای کودکان مبتلا به سرطان در کشور لبنان برگزار شد. سعیده قدس بنیان گذار محک در این کنفرانس شرکت کرده و به معرفی موسسه خیریه و بیمارستان محک با موضوع ” خبری خوب برای کودکان مبتلا به سرطان و خانواده هایشان ” پرداخت.
کنگره امسال ICCCPO تحت عنوان”صدای ما، استحکام و سلامت” برگزار شد.
کیانا شریفی در این اجلاس به ارائه سخنرانی با موضوع “موانع و دستاوردهای بخش حمایتی محک درارتباط با کودکان مبتلا به سرطان” پرداخت و تجربیات کسب شده طی دو دهه گذشته محک را با دیگر شرکت کنندگان سهیم شد. وی به بیان اهمیت نقش خدمات حمایتی محک به منظور ارتباط با کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای آنها در راستای حمایت از ایشان از طریق سه زیر حوزه کلیدی این بخش که عبارتند از مددکاری، روانشناسی و نقاهتگاه پرداخت و تمایز این بخش را در شناسایی کودکان نیازمند و تحت پوشش قرار دادن نیاز های آنان بیان کرد.
“شرکت کنندگان در کنگره”
در این کنگره شرکت کنندگان گوناگونی از جمله بهبود یافتگان سرطان، خانوادههای کودکان مبتلا به سرطان و کارکنان سازمان های غیر انتفاعی که در حوزه تشخیص، درمان و تحقیق سرطان فعالیت میکنند، حضور داشتند.
سازمان هایی از کشورهای هلند، سنگاپور، ژاپن، تایوان، هند، هنگ کنگ و بنگلادش از جمله شرکت کنندگان کنگره بودند.
نماینده سازمان world child cancer ، به معرفی روشهای پیاده سازی پروژههای جهانی سرطان کودک در کشورهایی با منابع محدود پرداخت.
نماینده سازمان Fellow Tomorrow، از کشور ژاپن به ایراد سخنرانی در زمینه احساسات و مسائل روحی کودکان مبتلا به بیماری بر اساس نتایج بررسی شده در میان کودکان بهبود یافته پرداخت.
نماینده سازمان VIVA Foundation ، از کشور سنگاپور به نقش و اهمیت این سازمان در زمینه درمان و پیشرفت در درمان سرطان کودک در این کشور پرداخت.
نماینده سازمانTata Memorial Hospital ، از کشور هندوستان به بیان عوامل دیررس و بقای کار گروهی تحت عنوان “چه راهی پیش روست” پرداخت.
ضمناً نماینده ICCCPO به اهمیت قرار گرفتن کودکان در دستور جلسه جهانی بیمارهای غیر واگیر اشاره کرد.
امید است با حضور گسترده و فعال در تمامی عرصههای بین المللی در حوزه سرطان کودکان، شاهد سلامت روز افزون کودکان مبتلا به سرطان و کاهش مشکلات آنها در سراسر جهان باشیم.