
داستان یک کتاب
- ۱۶ مرداد ۹۱
- 538 بازدید
- 0 دیدگاه
موسسه خیریه محک در راستای فعالیت انساندوستانه خود برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان همواره برای بالندگی اندیشه کمک به هم نوع اهمیت ویژهای قائل است و اولین سازمان مردم نهادی است که با رویکردی تخصصی مفهوم مسئولیت اجتماعی سازمانها را به عنوان یکی از شاخههای فعالیتهای خیریه ترویج میکند.
در بهمن ماه ۱۳۸۸ همزمان با هفته سرطان، محک با همراهی انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران اولین نمایشگاه بین المللی طراحی پوستر با موضوع نوین “سرطان کودک و مسئولیت پذیری اجتماعی سازمانها” را برگزار کرد. کتاب آثار شرکت کننده در این نمایشگاه تیر ماه امسال به همراه کتاب دیگرِ محک با نام قهرمان شیمی رتبه اول هفتمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی در رشته کتاب را به خود اختصاص داد.
این کتاب آبان ماه سال گذشته نیز در رقابت با ۱۷۰۰ اثر به نمایشگاه سرو نقرهای که نمایشگاه سالیانه آثار اعضای انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران است راه یافت.
این نمایشگاه و نتایج آن (طرحها و کتاب نمایشگاه)در سطح بین المللی نیز مطرح شده است. به عنوان مثال اثر برگزیده این نمایشگاه در تعدادی از مؤسسات خیریه بین المللی مورد توجه بوده و در بسیاری از سایت ها به عنوان نماد کودک مبتلا به سرطان و امید به زندگی استفاده شده است.
همچنین اتحادیه بین المللی مبارزه با سرطان (UICC) نیز در سایت خود علاوه بر درج آثار برتر نمایشگاه طراحی پوستر به معرفی فعالیتهای محک پرداخته است.
آثار شرکت کننده در این نمایشگاه امروز آذین بخش راهروهای بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک است تا اندیشه کمک به هم نوع در این ساختمان که خشت خشتاش با نوع دوستی و نیک اندیشی بنا شده، تبلور یابد.
برگزاری این نمایشگاه پوستر موجب شکل گرفتن یک جریان فکری در زمینه مسئولیت اجتماعی در سازمانها و بنگاههای اقتصادی شد که با برگزاری اولین همایش بین المللی مسئولیت اجتماعی سازمانها و سرطان کودک در سال۱۳۸۹ گسترش یافته و امروز نیز مسیر تکامل را میپیماید. بهمن ماه ۱۳۹۱ دومین همایش مسئولیت اجتماعی سازمانها توسط محک برگزار خواهد شد تا تداوم بخش این حرکت و اندیشه باشد.
محک امید دارد تا با همراهی تمامی اعضای خانواده خود در کنار حمایت همه جانبه از کودکان مبتلا به سرطان نقشی اساسی در فرهنگسازی امور خیریه و مسئولیت اجتماعی سازمانها در جامعه ایفا کند.
در صورتی که تمایل دارید یکی از نسخههای این کتاب را در آرشیو سازمان خود داشته باشید با شماره ۲۳۵۰۱۱۶۴ تماس بگیرید تا هماهنگیهای لازم در این زمینه انجام پذیرد.


