0 کمک آنلاین

دومین همایش فرزند پروری در محک

  • ۱۲ شهریور ۹۲
  • 416 بازدید
  • 0 دیدگاه

دومین همایش علمی فرزند پروری با تمرکز بر کودکان مبتلا به سرطان، ۶ و۷ شهریور ماه با حضور جمعی از پزشکان محک، صاحبنظران حوزه روانشناسی و علاقمندان در موسسه محک برگزار شد.  در این همایش دو روزه، چالش‌های درمانی متخصصان با کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنها بررسی شد. متخصصان در این گردهمایی، آموزش‌های گوناگونی را با موضوعات آماده سازی کودک و خانواده برای فرآیندهای تشخیصی و درمانی، واکنش کودکان به بیماری و مرگ، روند مشاوره روانپزشکی و روانشناسی، به حاضران ارائه دادند. همچنین ایستگاه‌های فرزند پروری برای آموزش والدین و کارگاه‌های هنری برای کودکان برپا شد.

حضور متخصصان حوزه سرطان اطفال و روانشناسی در دومین همایش علمی فرزند پروری

در اولین روز همایش، دکتر عظیم مهرور، مسئول فنی بیمارستان فوق تخصصی محک ضمن تاکید بر بحث فرزند پروری، درمان کودکان مبتلا به سرطان را حاصل کار تیمی میان متخصصان آنکولوژیست و روانشناسان عنوان کرد و کلیه مسائل درمانی بیمار را با مراقبت‌های روحی مرتبط دانست.

سپس دکتر فرید ابوالحسن قره داغی، از پزشکان فوق تخصص بیمارستان محک با تاکید بر اهمیت مدیریت چند تخصصی در جامعه، فعالیت‌های روانپزشکی و روانشناسی را دو عنصر مهم در ایجاد جامعه سالم برشمرد. ایشان به اشارات روانشناسانه بزرگان ادبیات فارسی در آثار فاخر ادبی گذشته نیز اشاره کرد.

دکتر جواد علاقبند راد، فوق تخصص روانپزشکی کودکان و نوجوانان از دیگر متخصصان حاضر در این مراسم بودند که در سخنرانی خود به تفصیل درباره «روند مشاوره در روانپزشکی مشاوره-رابط» و هم چنین «سوگ پیشاپیش و نقش خانواده در سازگاری بیمار» توضیحاتی ارائه داد.

دکتر رزیتا داوری، متخصص روانپزشکی نیز درباره «مشکلات والدین کودکان مبتلا به سرطان» سخنرانی کرد و راهکارهایی در زمینه این مشکلات ارائه کرد.

محورهای سخنرانی دکتر الهام شیرازی، فوق تخصص روانپزشکی اطفال «مداخلات روانشناختی در مورد والدین و همشیران کودک مبتلا به سرطان» و «ملاحظات تحصیلی و اجتماعی در مورد کودکان بیمار» بود.

در پایان مراسم نیز حضار سؤالات خود را از متخصصان حاضر در مراسم پرسیدند.

نخستین دوره از سلسله همایش‌های علمی فرزندپروری در سال ۱۳۹۱

پیش از این در دی ماه ۱۳۹۱ نخستین همایش علمی فرزند پروری به منظور ارائه معروف‌ترین مدل‌های علمی فرزندپروری روز دنیا با تمرکز بر سه گروه کودکان (بیش فعال، مضطرب و افسرده) برای متخصصان حوزه سلامت روان برگزار گردید.

محک ضمن سپاس از حضور متخصصان و علاقمندان برگزاری رویدادهای علمی و آموزشی این سازمان، امیدوار است با برگزاری همایش‌های علمی مرتبط با حوزه‌های گوناگون سرطان کودکان و استفاده از دانش و تخصص صاحبنظران، به ارائه هرچه بهتر و به روز تر خدمات درمانی و رفاهی به کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنان بپردازد و دانش تخصصی این سازمان را که حاصل مشارکت ۲۲ ساله صاحبنظران و کارشناسان در عرصه‌های مختلف است با همگان به اشتراک گذارد.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید * نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه شما