0 کمک آنلاین

مدال المپیک احسان حدادی بر گردن کودکان محک

  • ۲۵ بهمن ۹۱
  • 369 بازدید
  • 0 دیدگاه
یکی از بزرگ‌ترین اهدافی که هر ورزشکاری در طول دوران زندگی ورزشی خود، در سر می پروراند و برای رسیدن به آن تلاش می‌کند رسیدن به مدال المپیک است و در مجموعه افتخارات ورزشکاران مدال المپیک بالاترین ارزش را دارد.
احسان حدادی قهرمان ملی و برنده مدال نقره المپیک لندن در پرتاب دیسک، شب گذشته در دومین همایش مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها و سرطان کودک، مدال خود را که “ارزشمند ترین چیزی است که در زندگی دارد” به کودکان محک اهدا کرد.
در این مراسم احسان حدادی، مدال خود را به سعید نصیری فرزند بهبود یافته محک و قهرمان جهان در وزنه برداری و مجتبی کودک تحت درمان محک به نمایندگی تمام کودکان محک تقدیم کرد. کودکان محک هم نامه‌ای سرشار از صمیمیت و احساسات کودکانه خود را به او تقدیم کردند.

این مایه افتخار محک است که در طی ۲۱ سال فعالیت خود در زمینه حمایت همه جانبه از کودکان مبتلا به سرطان از اعتماد هزاران انسان نیکوکار بهره‌مند شده است. احسان حدادی، با آگاهی نسبت به مسئولیت اجتماعی خود ارزشمندترین داشته خود را برای مشارکت در امور خیرخواهانه به محک سپرد.

اعتماد و مشارکت شما را ارج می نهیم و امید داریم تا روز به روز در مسیر ارتقای کمی و کیفی حمایت های درمانی و رفاهی از کودکالن مبتلا به سرطان گام برداریم.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید * نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه شما