
همایش دو روزه احیای قلبی، ریوی در بیمارستان فوق تخصصی محک
- ۲۷ اردیبهشت ۹۱
- 445 بازدید
- 0 دیدگاه
همایش دو روزه “احیای قلبی، ریوی (نوزادان، کودکان، بزرگسالان و زنان باردار)” با امتیاز بازآموزی، ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک برگزار شد.
در این همایش ضمن ارائه آموزشهای فوق تخصصی در زمینه اجرای عملیات احیا کارگاه آموزشی عملی لولهگذاری داخل تراشه نیز با هدف ارتقای مهارت شرکت کنندگان برگزار شد.
این کارگاه توسط دکتر فرید ابوالحسن قره داغی فوق تخصص فلوشیپ درد که سابقه تدریس روشهای عملی احیا را در بیش از ۵۰ بیمارستان در سطح کشور دارد، برگزار شد.
آراسب احمدیان مدیر عامل محک ضمن خوشآمد گویی به حاضران پیرامون اهداف برگزرای این همایش گفت: « آنچه در محک رقم خورده است حاصل تلاش دست جمعی و مشارکت هزاران انسانی است که با عشق و نوعدوستی، محلی برای حمایت همه جانبه و درمان کودکان مبتلا به سرطان فراهم کردند. این مشارکت از همان ابتدا با نگرش علمی و تخصصی همراه بوده است. خرسندیم که بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک نیز با تکیه بر این نگرش علمی و با هدف به اشتراک گذاشتن تجربیات و ارتقای سطح علمی فعالیت های آموزشی و پیوهشی خود را آغاز نموده و در صدد است تا در سال جاری ۸ همایش علمی با امتیاز بازآموزی را برگزار نماید. امید داریم که تمامی شما که در این همایش حضور دارید خود مبلغ و همراه این برنامه ها و یاریگر ارتقای سطح علمی آن باشید.»
بنا بر اطلاعات بهدست آمده از فرم نظر سنجی افراد شرکت کننده در این همایش، مهمترین دستاوردهای حاصل از این گردهمایی به قرار زیر میباشد:
۱- افزایش سطح دانش و کسب مهارت عملی احیای قلبی، ریوی در ۴ گروه (نوزادان، کودکان، بزرگسالان و دوران بارداری)
۲- کسب مهارت استفاده از داروهای اورژانس حین عملیات احیا
۳- پاسخ به پرسشهای شرکت کنندگان و بررسی بایدها و نبایدهای CPR
۴- در همایش برگزار شده آقای دکتر فرید ابوالحسن قرهداغی که تاکنون در بیش از۶۰ بیمارستان از بیمارستانهای ایران روشهای عملی CPR را آموزش داده است، مطالب جدید CPR را بر پایه آخرین پروتکل انجمن قلب امریکا به اطلاع همکاران محترم شرکت کننده رساند.
بیمارستان محک خرسند است که در راستای اجرای این همایش دو روزه توانسته رضایت شرکتکنندگان محترم را در رابطه با کسب مهارتCPR را جلب نماید و گامی در مسیر ارتقای سطح علمی و آگاهی کارکنان محترم درمانی بردارد. امید است که برنامههای آموزشی پیش رو که در سال ۱۳۹۱ با موضوع اداره دردهای سرطانی، اطفال و دردهای حاد و مزمن برگزارخواهد شد، نقش موثری در افزایش توانایی همکاران گروه پزشکی ایفا نماید.




