
پانزدهمین بازار قلک شکان محک
- ۹ مهر ۹۲
- 411 بازدید
- 0 دیدگاه
پانزدهمین بازار قلک شکان محک با هدف حمایت از کودکان مبتلا به سرطان، ۱۸ و ۱۹ مهرماه، همزمان با هفته کودک ساعت ۱۰صبح تا ۸ شب در موسسه خیریه محک برگزار میگردد.
جشن قلکشکان یکی از قدیمیترین جشنهای محک است که در آن یاوران، قلکهای خود را که با عشق به کودکان مبتلا به سرطان پُر شده همراه خود به محک میآورند و قلکهای خالی را با خود میبرند تا تداوم بخش این زنجیره انساندوستی باشند.
در کنار مراسم ویژه قلک شکان و برنامه های خاص برای کودکان ، غرفه های متنوعی مانند کتاب – گل و گیاه – موسیقی – غذاهای خانگی و… نیز در این بازار فعالیت می کنند.
از همه یاوران نوعدوست دعوت می شود با حضور در این بازار خیریه علاوه بر خرید اقلام مورد نیاز خود و سپری کردن اوقات خاطره انگیز، با نیت خیر ، یاریگر محک در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان باشند.
زمان: ۱۸ و ۱۹ مهر ماه- ساعت ۱۰ صبح تا ۸ شب
مکان: انتهای اتوبان امام علی(ع)، ابتدای بلوار ارتش(غرب)، بلوار مژدی(اوشان)، بعد از بیمارستان ۵۰۵ ارتش، بلوار محک، موسسه خیریه محک