اهدای یک جایزه جهانی به بنیانگذار محک
- ۱۵ آذر ۹۵
- 622 بازدید
- 0 دیدگاه
اعضای آکادمی پزشکان و دندانپزشکان ایران (AIA) جایزه بخش فرهنگی- اجتماعی خود را به سعیده قدس، بنیانگذار محک اهدا کردند.
در این مراسم که روز شنبه، ۱۳ آذر ۱۳۹۵ برگزار شد، جایزه «فرهنگی- اجتماعی» آکادمی به دلیل توجه به مسئله کودکان مبتلا به سرطان و تبدیل دغدغه شخصی به یک مؤسسه اجتماعی به سعیده قدس اهدا شد.
آکادمی پزشکان و دندانپزشکان ایرانی در آلمان همه ساله جوایز خود را به متخصصان این حوزه اهدا میکند و از سال ۲۰۱۱ اهدای نشان علمی بینالمللی برترینهای ادبیات، هنر و فرهنگ را نیز به آن افزوده است. اختصاص این بخش در فهرست جوایز آکادمی همراه با اهدای جایزه جهانی (پورسینا) در دانش پزشکی است.
تقدیر آکادمی پزشکان و دندانپزشکان از فعالیت ۲۵ ساله محک
پروفسور علیرضا رنجبر، رئیس آکادمی پزشکان و دندانپزشکان ایرانی در آلمان با اهدای این جایزه به بنیانگذار محک، از ۲۵ سال فعالیت این سازمان در ارائه شایستهترین خدمات درمانی و رفاهی به کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههایشان، تقدیر کرد.
وی با اشاره به اینکه محک از مؤسسات خیریه تأثیرگذار در ایران است، گفت: «هم اکنون بیش از ۲۵ هزار کودک مبتلا به سرطان تحت پوشش حمایتهای درمانی و رفاهی محک هستند.»
حمایت از تمام کودکان مبتلا به سرطان ایران
سعیده قدس بنیانگذار محک با شرح تاریخچه و پیدایش این مؤسسه خیریه، گفت: «فکر تأسیس سازمانی مردم نهاد در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان با الهام از نمونههای جهانی بود. این مؤسسه خیریه در طول ۲۵ سالی که از عمر فعالیت تخصصیاش در حوزه سرطان کودکان میگذرد تاکنون توانسته تاثیر به سزایی در افزایش نرخ امید به زندگی در مبتلایان و کاهش هزینههای دولتی با بهرهبرداری از ظرفیت جامعه مدنی در درمان این بیماری بگذارد. این مهم با فراهم ساختن حمایت درمانی و رفاهیِ قابل دسترس و برابر برای تمامی کودکان مبتلا به سرطان ایران زمین و با اتکا به حمایتهای نیکوکاران به سرانجام رسیده است.»
برگزاری مراسم اهدای این جایزه جهانی با حضور پزشکان و متخصصان تراز اول و با سخنرانی در دو بخش علمی همراه بود. اهدای جوایز این آکادمی نیز با عنوان نشان علمی بینالمللی ادبیات، هنر و فرهنگ به سرآمدان این حوزهها صورت گرفت.
محک نتیجه تبدیل دغدغه شخصی، به یک مؤسسه اجتماعی
پیش از این و در سال ۲۰۰۸ بنیانگذار محک در فهرست ۵۰ زن برتر تأثیرگذار به انتخاب مجله معتبر وال استریت ژورنال قرار گرفت و در همان سال به پاس فعالیتهای توسعه ای و کارآفرینی اش از سوی بانک توسعه اسلامی تندیس (زنان در توسعه) را کسب کرد.
محک باور دارد تحقق حمایت همه جانبه از فرزندانش نتیجه ربع قرن همراهی نیکوکاران ایران زمین و بهرمندی از خرد و تجربه بانیان، پیشکسوتان و متخصصان است. تحقق تعهدات این سازمان در فراهم ساختن خدمات درمانی و رفاهی در بالاترین سطح از استاندارهای جهانی برای فرزندان این آب و خاک نیز تنها با تداوم این اندیشه خیر و همت جمعی تحقق مییابد.