بازدید دکتر بلال مظهر قریشی از بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک
- ۱ خرداد ۰۳
- 349 بازدید
- 0 دیدگاه
«کنگره دو سالانه بینالمللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق)» با رویكرد چندتخصصی در تومورهای شایع مغزی كودكان در اردیبهشت ماه سال جاری در مؤسسه خیریه محک برگزار شد و میزبان تعدادی از چهرههای برجسته بینالمللی بود.
دکتر بلال مظهر قریشی رئیس بخش رادیوانکولوژی و استادیار دانشگاه آقاخان کراچی پاکستان، همزمان با ارائه مقاله در این کنگره، از بیمارستان فوق تخصصی محک بازدید کرد.
رئیس بخش انکولوژی بیمارستان محک دکتر هادی موسیخانی و مدیر واحد ارتباطات بینالملل مؤسسه محک هدیه اسلامپناه در بازدید دکتر بلال مظهر قریشی از بخشهای درد، انکولوژی، شیمیدرمانی سرپایی، اورژانس جدید محک و رادیولوژی، ایشان را همراهی کردند.
در این بازدید گزارشی از فعالیتها و اقدامات بیمارستان محک طی سیوسه سال گذشته ارائه شد. در ادامه، دکتر بلال مظهر قریشی از فعالیتهای شایان توجهی که در مؤسسه خیریه و بیمارستان فوقتخصصیِ سرطان کودکان محک در حال انجام است، تجلیل کرد. وی که سابقه فعالیت با رویکرد درمان چندتخصصی کودکان مبتلا به سرطان را دارد و همچنین به عنوان رئیس در سازمانهای مختلف حرفهای از جمله PROS فعال است و ریاست مشترک گروه PROS-LMIC شبکه جهانی بهداشت SIOP (GHN)را نیز در کارنامه حرفهای خود به ثبت رسانده است، برای همکاری با بیمارستان فوقتخصصی سرطان کودکان محک به عنوان مشاور نیز اعلام آمادگی کرد.
وی پس از بازدید از بیمارستان فوقتخصصی سرطان کودکان محک به همراه سایر سخنرانان از بیمارستان امام حسین (ع) که یکی از بیمارستانهای اطفال تهران است نیز بازدید و از فعالیتهای پربار انجام شده تقدیر کرد.
دکتر بلال مظهر قریشی دبیر مشترک انجمن رادیوانکولوژی پاکستان (ROS- RSP) و یکی از اعضای فعال انجمن انکولوژی کودکان پاکستان (PSPO) است. او بیش از ۳۵ مقاله نمایه شده دارد از جمله مقاله موضعی دربارهRT کودکان درLMIC، بررسی همتایان به عنوان ابزاری برای تضمین کیفیت در پرتودرمانی و دستورالعملها و تجربیات درمان کودکان در پاکستان. او کارگاههای ملی و منطقهای مختلفی را برای RT کودکان سازماندهی کرده است و در تدوین کتاب راهنمای آژانس بینالمللی انرژی اتمی و سایر نشریات بینالمللی نیز همکاری داشته است.
دکتر قریشی در تدوین پروتکلهای استاندارد ملی درمان مراقبتی که توسط انجمن سرطانشناسی کودکان پاکستان تهیه شده، مشارکت داشته است.
حضور متخصصان بینالمللی در محک، فرصت تبادل دانش و تجربیات بهویژه در زمینه تحقیقات و درمان سرطان کودکان را فراهم میکند. همچنین بهرهمندی از حضور متخصصان برجسته بینالمللی و ایجاد بستر همافزایی برای تعامل با آنها، برای ارائه خدمات درمانی مؤثرتر به کودکان مبتلا به سرطان، این اطمینان را به محک میدهد که در مسیر درستی گام برمیدارد.