سرطان شاید بهانه بهبود زندگی شود
- ۲۱ خرداد ۹۸
- 597 بازدید
- 0 دیدگاه
بهنازآسنگری، مدیر واحد خدمات حمایتی محک
سرطان شاید بهانه بهبود زندگی شود
اگر تلاقی هنر و عشق به آفرینش را فصل مشترک تمام صنایع دستی ها بدانیم هر آنچه را که با هدایت دستها تبدیل به زیبایی و هنر میشوند را می توان صنایعدستی دانست. مادرانی در سرزمینمان هستند که یک درد مشترک دارند و یک آرزوی مشترک. آنها مادر كودكان مبتلا به سرطان هستند و فقط میخواهند سلامتی فرزندانشان را ببیند. این آرزو برای آنها درموسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان محك با هنر و ساختن صنایع دستی که بیشتر آنها تسبیح و دستبندهای مهرهای هستند همراه شدهاست.
در روز ملی صنایع دستی، قصه متفاوت صنایع دستیهای ساخته شده از درد و آرزو را روایت میکنیم. ساخت اين صنايع دستى با مشارکتمادران در اقامتگاه محک ساخته و خريد آنها توسط نیکوکاران به نيت تامين هزینههای دارو و درمان فرزندان محک بهانهاى زيبا براى تداوم ساخت آنها است. اما از اصلي ترين دلايل اين اقدام اين است كه پس از گذران دوران درمان زندگی خانواده بایستی به جریان عادی برگردد و خانوادهها نه تنها باید روزهای سخت را فراموش کنند بلکه باید بتوانند با کیفیتتر از گذشته به زندگی ادامه دهند در این گذر مادر خانواده میتواند با آموختن مهارتی جدید احساس بهتری داشته باشند.
آموزش صنایع دستی(ساخت تسبیح و دستبندهای تزئینی) به خانوادههای کودکان مبتلا به سرطان از چند نگاه ديگر نيز حائز اهمیت است. از یک سو از منظر هنر درمانی؛ آموزش هنر، درک و خلق آن میتواند نشاط، عزتنفس و آگاهی شخص را افزایش دهد و بهبود روحیه خانواده را در پی داشته باشد. از سویی دیگر جلب مشارکت خانواده در ساخت محصولاتی که توسط نیکوکاران مورد حمایت قرار میگیرد و بخشی از هزینههای دارو و درمان کودکان مبتلا به سرطان را تامین میکند باعث میشود خانواده خود را در تامین هزینههای درمان فرزندش و دیگر فرزندان محک سهیم بداند و در نتيجه نقش خانواده در شرایط سخت به طور کامل حذف نشود.
همچنین همان طور كه گفته شد محک در راستای توانمندسازی خانوادهها، سعی در مهارتآموزی به آنها دارد تا کیفیت زندگیشان را ارتقا دهد.در موسسه خیریه محک تلاش میشود تا این مفهوم نهادینه شود که سرطان تنها یک بیماری است كه قابل درمان است و تمام اعضای خانواده میتوانند با انگیزه و امید با این بیماری مبارزه کنند.
به نقل از روزنامه شرق