0 کمک آنلاین

نشست تخصصي داوطلبان خدمات حمايتي محك برگزار شد

  • ۱۶ آذر ۹۵
  • 497 بازدید
  • 0 دیدگاه
نشست تخصصي داوطلبان خدمات حمايتي محك با حضور بنيانگذار، اعضاي هيأت امنا و مديره، پزشکان و كاركنان و همچنين داوطلبان بخش خدمات حمايتي از سراسر ايران برگزار شد.
محك در سراسر ايران در دسترس است
سعيده قدس، بنيانگذار محك با اشاره به اهميت بخش خدمات حمايتي و فعاليت مددكاران داوطلب گفت: «گوهر وجودي محك حمايت از كودك مبتلا به سرطان با حفظ منزلت او و خانواده‌اش است. مددكاران نيز تسهيل‌گران ارتباط بيمار و گروه درماني هستند و به همين دليل است كه بخش خدمات حمايتي يكي از بخش‌هاي مهم محك محسوب مي‌شود. اين سازمان از آغاز با انديشه كمك و حمايت بنا نهاده شده و نخستين بخشي كه در آن به ‌صورت نظام‌مند فعاليت خود را آغاز كرده، بخش خدمات حمايتي بوده است.»
قدس با قدرداني از فعاليت داوطلبانه و عشق بي‌چشمداشت داوطلبان خدمات حمايتي افزود: «سپاسگزار حضورتان هستيم كه به اذعان بيمارستان‌هاي دولتي و دانشگاهي كه بخش خون و آنكولوژي كودكان دارند، ارائه خدمات درماني و رفاهي محك را در سراسر ايران ميسر مي‌سازيد.»
خدمات حمايتي، پشتوانه اميدبخش گروه درماني
پريوش لاجوردي، عضو هيأت امنا و مديره محك ضمن خوش‌آمدگويي به حاضران گفت: «مددكاران از آغازين مرحله درمان در تمامي قدم‌ها همراه كودك و خانواده او هستند. همكاري گروه خدمات حمايتي با گروه درماني، پشتوانه دلگرم‌كننده و اميدبخشي است كه پذيرش بيماري فرزند و پشت سر گذاشتن روزهاي سخت درمان را براي خانواده آسان مي‌كند تا آنها با نگراني كمتر تنها به درمان كودك خود فكر كنند. اميدواريم در اين نشست تخصصي همراه با تمامي شما داوطلبان مددكار و با توشه‌اي پربار جهت حمايت همه‌جانبه از كودكان سرزمين‌مان فعاليت كنيم.»
يكپارچه‌سازي خدمات در سراسر ايران، از اهداف اين نشست 
بهناز آسنگري، مدير بخش خدمات حمايتي با ابراز خرسندي از تداوم برگزاري اين نشست جهت ارائه خدمات يكپارچه درماني و رفاهي، همسو با اصول سازماني گفت: «بسيار خوشحالم كه در محك همكاري مؤثري بين حوزه خدمات حمايتي و حوزه درمان وجود دارد. اين دو گروه با فعاليت‌هاي تخصصي و برنامه‌ريزي شده تلاش مي‌كنند تا خدمات خود را مطابق با استانداردهاي بين‌المللي به كودكان مبتلا به سرطان و خانواده‌هايشان ارائه دهند.»
وي با اشاره به اينكه اطلاع‌رساني همه‌جانبه نسبت به خدمات ارائه شده و پاسخگويي در قبال آن جزئي از مأموريت مؤسسه خيريه محك است، افزود: «بازانديشي و بهبود ارتباطات بين فردي و برون سازماني جهت ارائه يكپارچه و عادلانه خدمات درماني و رفاهي منطبق بر اصول حاكم بر سازمان از جمله مهم‌ترين اقدامات توسعه‌اي محك در پنج سال آينده است.»
برگزاري پانل‌هاي تخصصي مددكاري و روانشناسي
در ادامه نشست پانل‌هاي تخصصي و آموزشي با موضوعاتي چون «كنترل بحران و سوگ»، «بهترين روش برخورد داوطلبان در حين تشكيل پرونده بيمار» و «مهارت‌های ارتباط مؤثر» و «حل مسئله» توسط كارمندان و داوطلبان مددكاري و روانشناسي برگزار شد.
سپس، جلسه پرسش و پاسخ جهت به اشتراك‌گذاشتن تجربيات داوطلباني كه از سراسر ايران به محك آمده بودند، برگزار شد و آموزش روش‌هاي كاهش استرس براي اين گروه از داوطلبان كه بيشترين ارتباط را با كودك مبتلا به سرطان و خانواده‌هايشان دارند، پايان‌بخش اين نشست بود.
محك در طول ۲۵ سال فعاليت تخصصي در حوزه سرطان كودكان همواره با بهره‌مندي از خِرد جمعي و برنامه‌ريزي روشمند كوشيده است با نيازسنجي منظم جهت ارتقاي سطح عملكرد خود و پاسخ كامل‌تر به نيازها گام بردارد. برگزاري نشست‌هاي تخصصي از جمله رويدادهايي است كه فرصت هم‌آموزي و به اشتراك‌گذاشتن تجربيات ذيربطان را فراهم مي‌سازد.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید * نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه شما