کنفرانس سارکوم سروگردن کودکان میتواند زمینهساز شکلگیری کارهای تیمی منسجم باشد
- ۲۰ مهر ۰۳
- 94 بازدید
- 0 دیدگاه
دکتر سیدهادی صمیمی اردستانی بر نقش کنفرانس سارکوم سروگردن کودکان در افزایش ارتباط میان پزشکان و استادان و شکلگیری کارهای تیمی در تحقیق و درمان این سرطان تاکید کرد و گفت: چنین کنفرانسهایی با بهروزرسانی تجربیات و شکلگیری ارتباطات منسجم، نقش مهمی را در دستیابی به موفقیتهای بیشتر در درمان انواع سرطان کودکان ایفا میکنند.
دکتر سیدهادی صمیمیاردستانی در حاشیه برگزاری کنفرانس «تازههای سارکوم سروگردن کودکان» عنوان کرد: این کنفرانسها چندین کمک به پزشکان این حوزه دارند یکی بهروزرسانی تجربیات آنها و دیگری شکلگیری ارتباطات که میتواند به شکلگیری کارهای تیمی و بهبود شرایط درمان منجر شود.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه رسانهها نیز در کنار برگزاری چنین کنفرانسهایی میتوانند کمککننده باشند، توضیح داد: رسانهها میتوانند در قالب تولید برنامه و محتواها به خانوادهها کمک کنند علائم انواع سرطان کودکان را بشناسند چراکه یکی از مشکلات اصلی ما تاخیر در مراجعه به پزشکان به دلیل جدی نگرفتن علائم بیماری در کودکان است.
دکتر صمیمیاردستانی افزود: تشخیص بهموقع میتواند روند درمان را بسیار سریعتر و موفقیتآمیز کند و در این راستا باید از تمام ظرفیت ها و امکانات از جمله کنفرانسهای تشخیصی و کمک گرفتن از رسانههای جمعی استفاده شود.
کنفرانس علمی یک روزه «تازههای سارکوم سر و گردن کودکان» پنج شنبه ۱۲ مهرماه به همت مرکز تحقیقات جامع سرطان کودکان محک و با حمایت علمی انجمن رادیوانکولوژی ایران در مؤسسه خیریه محک برگزار شد.
محوریت این کنگره رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای سر و گردن کودکان بوده و استادان و متخصصان از دانشگاههای معتبر داخلی و بینالمللی در آن حضور یافتند.
مباحث مختلفی همچون تازههای پاتولوژی در رابدومیوسارکوم و يوئينگ ساركوم کودکان، نقش بيولوژی ملكولی در درمان سیستمیک رابدوميوساركوم كودكان، كاربرد جراحی در تومورهای سينونازال كودكان عوارض كوتاه مدت و دراز مدت آن، قابليتها و محدوديتهای جراحی و بازسازی بافتی در تومورهای سروگردن كودكان، رادیوتراپی يوئينگ ساركوم سرو گردن کودکان(درمان و عوارض) و … در این کنفرانس علمی بررسی شده است.
محک امیدوار است با برگزاری کنفرانسهای علمی، زمینه افزایش دانش و تخصص پزشکان را جهت ارائه خدمات درمانی استاندارد و منطبق با پروتکلهای بینالمللی برای کودکان مبتلا به سرطان فراهم آورد.