نقش تخصصی مددکاران در مسیر درمان کودکان محک
- ۲۱ فروردین ۹۶
- 600 بازدید
- 0 دیدگاه
همراهی مددکاران و روانشناسان با کادر درمان یکی از ویژگیهای بارز بیمارستان فوقتخصصی سرطان کودک محک است و از این راه تلاش میشود تا کودکان مبتلا به سرطان همواره از حمایتهای همهجانبه بهرهمند شوند.
درمان سرطان براساس آخرین یافتههای روز جهانی، درمانی چندوجهی و همهجانبه است که لازمه آن همراهی تیمهای مختلف پزشکی، پرستاری، مددکاری، روانپزشکی، روانشناسی و سایر تخصصهاست. بر همین اساس مددكار در ابتداي ورود كودك، با خانواده او مصاحبهاي انجام داده و شرايط خانواده را از جنبههای گوناگون مثل وضعیت مالی، مشکلات، دغدغهها، مسائل روحی و سایر عواملی که میتواند کیفیت زندگی را تحت تأثیر قرار دهد، بررسي میکند تا نيازهاي درمانی، رفاهي و حمايتي كودك مبتلا به سرطان و خانواده ایشان را شناسایی و تأمين نماید.
مددکاران موظف و داوطلب محک علاوه بر بیمارستان فوقتخصصی سرطان کودک محک، در کلیه بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی سراسر کشور که بخش خون و آنکولوژی کودک دارند، حضور داشته و خدمات درمانی و رفاهی را در اختیار کودکان مبتلا به سرطان قرار میدهند. پرداخت هزینههای درمانی، اسکان بیماران مراجعه کننده از شهرستان در اقامتگاه محک یا در مسافرخانههای طرف قردارد، ایجاد شرایط اسكان برای بيماران پيوند شده در مکانی ایزوله، پرداخت هزینه ایاب و ذهاب بیماران، برگزاری مراسمهای آئینی ملی و سنتی، تعامل با دانشگاهها و مؤسسات خیریه دیگر، ارتقای دانش و تبادل تجربیات مددکاران به واسطه برگزاری کنگرههای علمی و آموزشی از جمله فعالیتهای مددکاران محک است.
حمايت محک از كودك مبتلا به سرطان هيچ زماني به پايان نميرسد. حمایت از درمان کودکان مهمترین وظیفه مددکاران است اما خدمات حمايتي پس از قطع درمان نيز ادامه مييابد و تلاش میشود بيماران تحت پوشش محك از منظر ارائه خدمات درخصوص عوارض دیررس درمان، تحصيل، ازدواج، اشتغال و غيره حمايت شوند.
محک در آستانه روز مددکار امیدوار است که با ارائه خدمات حمایتی به کودکان مبتلا به سرطان، زمینه تحقق بهترین درمان برای کودکان و خانوادههای ایشان را فراهم کند و هيچ خانوادهاي در مسير درمان فرزند خود تنها نماند و در تمام مسير درمان همه حمايتهاي لازم را به طور يکسان در سراسر ايران دريافت نماید.