0 کمک آنلاین

بازدید رئیس آژانس جهانی تحقیقات سرطان از محک

  • ۶ اردیبهشت ۹۶
  • 523 بازدید
  • 0 دیدگاه
رئیس آژانس جهانی تحقیقات سرطان(IARC) ، روز دوشنبه ۴ اردیبهشت ماه از مؤسسه خیریه و بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک بازدید کرد. در این بازدید دکتر رضا ملک‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دکتر کاظم زنده‌دل دبیر شبکه ملی تحقیقات سرطان او را همراهی می‌کردند.
دکتر کریستوفر پ.وایلد در این بازدید فعالیت‌های مؤسسه خیریه و بیمارستان محک را چشمگیر خواند و گفت: «ارائه این سطح از خدمات درمانی و رفاهی که تنها با کمک‌های مردمی از سراسر ایران ممکن می‌شود، من را به شدت تحت تأثیر قرار داده است و نشان‌ می‌دهد محک در مسیر درستی حرکت می‌کند. فعالیت‌های این سازمان نه تنها زندگی افراد بلکه در مقیاس بزرگ‌تر جامعه را نیز تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.»
وی افزود: «آنچه در این بازدید توجه‌ام را جلب کرده، ارائه خدمات درمانی و حمایتی به بیمارانی بود که به جز ایران از کشورهای همسایه نیز برای درمان به محک آمده بودند که فرصتی برای بازگشت سلامتی و بهبود برای همه آنها را فراهم می‌کند.»
رئیس آژانس جهانی تحقیقات سرطان با تأکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام گفت: «آنچه درباره فعالیت‌های محک بدون در نظر گرفتن آمار بهبودی از سرطان برایم جالب توجه بود، این است که این مؤسسه دریچه امیدی برای کودکان است و از خانواده‌های آنان در شرایط سخت حمایت می‌کند و به آنها شجاعت مبارزه با این بیماری را می‌دهد.»
وی در پایان نسبت به همکاری‌های تحقیقاتی درخصوص پژوهش‌های متعدد در انواع سرطان‌ها میان آژانس جهانی تحقیقات سرطان و مرکز تحقیقات محک در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.
آژانس جهانی تحقیقات سرطان(IARC)، یکی از نهادهای تخصصی سازمان بهداشت جهانی است که هدف آن ارتقای همکاری‌های بین‌المللی در تحقیقات سرطان با بهره‌مندی از مهارت‌های تخصصی در اپیدومولوژی، علوم آزمایشگاهی و آمار زیستی برای شناسایی علل بروز سرطان و در نتیجه پیدا کردن روش‌هایی برای کاهش آسیب‌های این بیماری است که هدف غایی آن می‌تواند جلوگیری از ابتلا به سرطان باشد. دکتر کریستوفر پ.وایلد از سال ۲۰۰۹ رئیس آژانس جهانی تحقیقات سرطان است. تحقیقات وی عمدتاً متمرکز بر شناسایی اثر متقابل عوامل تهدیدکننده ژنتیکی و محیطی در سرطان است که این موضوع از برنامه‌های تحقیقاتی این آژانس نیز به شمار می‌رود. وی که از محققان سرشناس دانشگاهی است، رئیس اسبق مؤسسه ژنتیک، سلامت و درمان لیدز انگلستان و بخش اپیدومولوژی مولکولی دانشگاه لیدز نیز بوده است.
باور داریم حضور افراد متخصص و سازمان‌های سرآمد و مؤسسات تصمیم‌گیرنده در حوزه سرطان فرصتی برای به اشتراک‌گذاری دانش و تجربیات را فراهم می‌کند. محک همواره مشتاق همکاری‌های متقابل با مراکز تحقیقاتی و درمانی حوزه سرطان است تا مأموریت خود را در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده آنها با ارائه بالاترین سطح از خدمات درمانی و رفاهی انجام دهد. قددران نیک‌اندیشی و اعتماد همه یاوران فرزندان‌مان هستیم و امیدواریم روزی برسد که سلامتی سهم همه کودکان دنیا باشد.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید * نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه شما