0 کمک آنلاین

برگزاری دومین همایش درد در کودکان در بیمارستان فوق تخصصی محک

  • ۱۶ بهمن ۹۲
  • 270 بازدید
  • 0 دیدگاه

دومین همایش فوق تخصصی درد در کودکان با امتیاز بازآموزی ۱۰ و ۱۱ بهمن ماه ۱۳۹۲ در بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک برگزار شد.
این همایش با هدف پایه ریزی و پیشبرد رشته درد، گسترش شاخه مدیریت درد در کودکان و تبادل دانش و تجربیات متخصصان درد برای آشنایی و کاربرد علمی روش‌های کنترل درد در کودکان مبتلا به سرطان برگزار ‌شد.

مهندس آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه محک ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران، پیرامون مسیر جدید موسسه خیریه محک در راه اندازی یک بیمارستان فوق تخصصی خیریه در حوزه بهداشت و درمان در ایران گفت: «قبل از بیمارستان محک هم تجربه بیمارستان‌های خیریه در ایران وجود داشته اما این بیمارستان‌ها معمولا به این صورت بودند که خیرین بیمارستان را ساخته و تجهیز می‌کردند و در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌دادند اما محک نخستین و تنها بیمارستان خیریه در ایران است که با مشارکت‌های مردمی ساخته شده و با مشارکت‌های مردمی هم در سطح فوق تخصصی اداره می‌شود و باید به این توجه داشت که هزینه اداره هر سال یک بیمارستان به اندازه هزینه راه اندازی دو بیمارستان جدید است. در واقع بیمارستان محک تنها بیمارستانی است که درمان برای کودکان مبتلا به سرطان به صورت کاملا رایگان در آن انجام می‌پذیرد. مشارکت‌های مردمی در موسسه خیریه محک منجر به ایجاد یک سازمان چند عملکردی شده است. سازمانی که در آن همزمان با برگزاری یک سمینار فوق تخصصی پزشکی، توزیع کنندگان قلک‌های محک در سطح شهر در حال جمع‌آوری عواید اهدایی مردم هستند و در کنار آن هزینه درمان و حمایت از بالغ بر ۸۰۰۰ کودک مبتلا به سرطان در بیش از ۳۲ بیمارستان دانشگاهی و دولتی در سر تا سر ایران را تامین ‌کند که تمامی این فعالیت‌ها تنها در سایه حضور همیشگی یاوران محک امکان‌پذیر است.»

سپس دکتر عظیم مهرور، رییس بیمارستان محک، درباره رابطه مثال زدنی بیمار و کادر درمان در بیمارستان محک گفت: «در بیمارستان محک کارکنان و متخصصان بیمارستان هیچ گونه رابطه مالی با بیماران ندارند و در محیطی سرشار از حس نوع‌دوستی تنها دغدغه درمان کودکان مبتلا به سرطان در مسیر بهبودی است. بیمارستان محک با تکیه بر فعالیت‌های حمایتی همه جانبه موسسه خیریه محک با خیال آسوده و با بهره‌مندی از بالاترین سطح دانش و تجهیزات به امر درمان بپردازد و همین باعث می‌شود که کودکان و خانواده‌هایشان، در این بیمارستان دغدغه دارو و تجهیزات پزشکی و قیمت آن‌را نداشته باشند و بدون هیچ‌گونه صرفه‌جویی هر دارویی که بیمار نیاز دارد، بدون توجه به هزینه آن، برای بیمار استفاده شود.»

در این همایش که با حضور حدود ۶۵ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و بیش از ۴۰ سخنران برگزار شد، انجمن رژیونال آنستازی و درد ایران، انجمن بررسی و مطالعه درد ایران همراه با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شرکت داشتند.

در روز اول این همایش مباحثی چون اخلاق در پزشکی، پزشکی مبتنی بر شواهد در درمان دردهای سرطانی کودکان، استفاده از رادیو فرکوئنسی و لیزر در دردهای کودکان، روش‌های بی دردسازی پیش، حین و پس از عمل جراحی در کودکان، سندرم‌های شایع کمر درد در کودکان، بی دردسازی هنگام شیمی‌درمانی در کودکان، استفاده از طب سوزنی و بررسی روانپزشکی درد در کودکان مورد چالش قرار گرفت.

در روز دوم همایش، دارو درمانی درد در کودکان، نقش سم بوتولونیوم در فلج‌های مغزی کودکان، استفاده از سونوگرافی برای تشخیص و درمان درد در کودکان، بررسی روش‌های کنونی و پیشرفت‌های صورت گرفته در زمینه درد کودکان، مراقبت از دردهای سرطانی کودکان، دردهای لگنی در کودکان، سندرم‌های درد ناحیه‌ای پیچیده در کودکان نیز مورد بحث قرار گرفت.

در این همایش همچنین با حضور متخصصان محترم داروسازی پیرامون مباحثی چون نقش فتالات‌ها در ایجاد سرطان‌زایی و همچنین موارد پزشکی قانونی در درمان کودکان بحث و گفتگو شد.

با حمایت‌ همراهان همیشگی محک و همکاری استادان گرانقدر گروه‌های مختلف پزشکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، گیلان، یزد، زابل، اصفهان و شیراز، بیمارستان فوق تخصصی محک برای دومین بار همایشی را در مورد درد در کودکان مبتلا به سرطان برگزار کرد.

محک از همه گروه‌های پزشکی و پیراپزشکی و همچنین یاوران محترمی که در تبادل دانش نوین مرتبط با سرطان کودک با محک همکاری می‌کنند و همچنین از همه یاوران که حضور و حمایتشان منجر به رویدادهای علمی ارزشمند می شود سپاسگزار است و همراهی ایشان را ارج می‌نهد.

دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید * نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند * دیدگاه شما