روز کودکان بهبود یافته، شادترین لحظههای محکی
- ۷ دی ۹۲
- 836 بازدید
- 0 دیدگاه
جشن روز کودکان بهبود یافته از سرطان محک برگزار شد.
هفتم دیماه در محک، حکایت امید، مبارزه و به ثمر نشستن عشقی است از جنس عشق مادری. هفتم دیماه سالروز تولد دختری است که حدود ۲۲ سال پیش به سرطان مبتلا شد و پس از طی کردن مراحل درمان سلامتی خود را به دست آورد و امروز در حال گذراندن مدارج عالی تحصیلی است. تولد این دختر باعث بوجود آمدن محک گردید و عشق مادرش به او محک را پایهگذاری کرد و اینک همراهان این موسسه گرد هم آمدند تا لحظه لحظه این روز را با چشیدن طعم شیرین بهبود یافتگی کودکانی که چند زمانی پیش از این مبتلا به سرطان بودهاند و اینک به برکت همت و مشارکت هزاران انسان عاشق سلامتی را بازیافته اند ، جشن بگیرند.
شاید آن خورشید تو باشی…
در ابتدای مراسم که با اجرای ژاله صادقیان برگزار شد، کلیپی با بازی فاطمه معتمد آریا، همراه همیشگی محک با موضوع همراهی با کودکان مبتلا به سرطان پخش شد. کلیپی که معتمد آریا آن را ارزشمندتر از همه ۵۴ فیلمی دانست که در آن بازی کرده است.
کلیپی که این جملات در انتهای آن شنیده میشد:
شاید به نگاه تو همه جا آفتابی باشد، اما در دل این آفتاب دلم به دنبال خورشید دیگری است. شاید آن خورشید تو باشی…
شکوه عشق در کلام یک مادر
مراسم با سخنان سعیده قدس، بنیانگذار محک آغاز شد. وی ضمن خوشامدگویی و سپاس از همه همراهان حاضر در جلسه از کسانی یاد کرد که به عقیده او روحشان همواره همراه و یاور محک است و حضورشان همیشه در کنار کودکان حس میشود.
بنیانگذار محک گفت: «امشب شبی است که به ثمر نشستن عشقی که هزاران انسان نیکاندیش در طی ۲۲ سال نثار کردهاند را بارور میبینیم. امشب شب عشق و مهر و مفاهیم والای انسانی است. همه عزیزانی که امشب اینجا حضور دارند یا دل و فکرشان اینجا است، هستند تا با تمام وجودشان شکوه عشق را در کنار کودکان بهبود یافته محک درک کنند.»
سپس فاطمه معتمدآریا چند دقیقهای را با همراهان محک به گفتگو نشست و ضمن ابراز خوشحالی از حضور همیشه در محک گفت: «من از در محک با پا وارد نمی شوم و در فضایی به این زیبایی و خلوص به سر میآیم. همیشه به این فکر میکنم که به واسطه ارتباط با کودکان محک من امروز خوشبختترین هنرمند ایرانم.»
نوید یک اتفاق خوب در محک
در ادامه دکتر رضا فکر آزاد، رییس انجمن پزشکی لیزری ایران با اشاره به هشتمین کنگره پزشکی لیزری ایران که چهارم تا ششم دی ماه در محک برگزار شد، پیرامون اخلاق حرفهای پزشکی صحبت کرد و گفت: «چقدر زیباست وقتی که یک حرفه رنگ اخلاق میگیرد و چه قداستی بالاتر از خدمت به کودکانی که رنگشان رنگ پاکی است. بدون شک برای تمامی پزشکان و فعالان عرصه درمان خدمت به کودکان مبتلا به سرطان در مسیر درمان بیماری، بالاترین لذت است.»
وی در ادامه پس از قدردانی از همه کسانی که در برگزاری کنگره همکاری کرده بودند، گفت: «انجمن پزشکی لیزری ایران، افتخار خواهد داشت که یک بخش لیزر فوق تخصصی در بیمارستان محک احداث کند و اعضای این انجمن با تمام توان، دانش و تخصص خود تلاش خواهند کرد تا این اتفاق خوب را برای کودکان مبتلا به سرطان به یادگار بگذارند و امیدوارم که هزینه این امر توسط یاوران محک تحقق یابد.»
دکتر مردآویژ آل بویه عضو هیأت امنای محک با نگاهی اجمالی به تاریخچه شکلگیری آنکولوژی و هماتولوژی در ایران، چگونگی تولد و روند پیشرفت موسسه خیریه محک را تشریح کرد. وی در ادامه توضیحاتی را درباره فعالیت و بخش های بیمارستان فوق تخصصی محک ارائه کرد.
سپس مجتبی صادقی، جوانی که در کودکی مبتلا به سرطان بوده و بهبود یافته است و یکی از بیماران پروفسور پروانه وثوق، از روزهای بیماری، سختیها و امیدهایش گفت. روزهایی که نگاه پر مهر پزشکان و همراهان قوت قلب خانوادهاش شد و باعث شد تا روند درمان را با امید به بهبودی سپری کند. مجتبی اکنون فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری است و یکی از داوطلبان موسسه خیریه محک است.
رونمایی از تندیس پروانه محک
در ادامه کیانا فرزند بنیانگذار محک به همراهی مادرش سعیده قدس، اعضای هیأت امنا، اعضای خانواده پروفسور وثوق و تعدادی از کودکان بهبود یافته محک از تندیس این استاد فرزانه رونمایی کردند.
سپس شیرین صدیق نژاد، مدیر بخش خدمات حمایتی محک گزارشی از فعالیتهای این بخش در زمینه حمایت همه جانبه از کودکان مبتلا به سرطان ارائه کرد و گفت: «داستان محک داستان عشق و نوعدوستی است. داستان مادری است که بیماری فرزندش را فرصتی برای یاری رساندن به همه کودکان مبتلا به این بیماری دانست و عشق این مادر ۲۲ سال در دل هزاران انسان عاشق جوانه زد و ریشه دواند و درخت محک را پربارتر کرد و اینک ثمره این عشق را در وجود فرزندان بهبود یافته محک و ۲۲ هزار کودکی که تحت حمایت این موسسه هستند میبینیم.» صدیق نژاد در ادامه از بیش از دویست مددکار داوطلب محک که در شهرهای مختلف ایران در حال ارائه خدمات حمایتی به کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههایشان هستند و از همه داوطلبان و نیکوکاران خیراندیش تشکر کرد.
مدال قهرمانی محک
مهمان بعدی که با حضور خود روی صحنه شور و شعف وصف ناپذیری را به جمع همراهان محک هدیه داد سعید نصیری فرزند قهرمان محک بود. سعید نصیری، قهرمان جهان و فرزند بهبود یافته محک که با وجود اینکه به دلیل بیماری یکی از پاهایش را از دست داد، هرگز از تلاش و امید به آینده دست نکشید و با انگیزهای مثال زدنی در ورزش وزنهبرداری مراحل پیشرفت را طی کرد تا اینکه به مقام قهرمانی جهان رسید. سعید با مدالی در دست روی صحنه آمد و در مقابل حضار تعظیم کرد و همه همراهان به احترام افتخار آفرینیاش از جا برخاستند. مدال طلای کشور، مدال نقره بین قارهای و مدال طلای جهان در رشته وزنه برداری، گوشهای از افتخارات فرزند قهرمان محک است. سعید مدالش را به محک هدیه کرد تا به نفع کودکان مبتلا به سرطان که روز خود نیز جزئی از آنها بود، به فروش گذاشته شود.
کاپیتان تیم ملی، همراه کودکان محک
همزمان با سعید، کاپیتان فروتن و با اخلاق تیم ملی روی صحنه آمد. جواد نکونام که کاپیتان تیم فوتبال کودکان محک نیز هست از حضور در جمع کودکان بهبود یافته و همراهان محک ابراز شادمانی کرد و برای آنها آرزوی سلامتی کرد.
اولین فرزند خانواده بزرگ محک
کیانا، دختری که بهانه تولد محک بود، و روز تولدش روز کودکان بهبود یافته محک است از اینکه به مناسبت این روز به ایران بازگشته و خود را در آغوش صمیمی خانواده محک میبیند هیجان زده بود. او که خود را اولین فرزند خانواده بزرگ محک می داند، پس از تشکر از همه پزشکانی که تخصص و تعهدشان باعث شد تا روزهای سخت بیماری، سپری شود آرزو کرد تا روزی که بیماری سرطان ریشه کن شود، آغوش مهرورزان به روی بیماران و به خصوص کودکان مبتلا به این بیماری باز باشد.
کودکان محک، فاتحان بلندترین قلهها
پس از کیانا حمید دهقان کسی که قله اورست را با عشق به کودکان مبتلا به سرطان فتح کرد و پرچم محک را برفراز بلند ترین قله جهان افراشت گفت: «من در شب آخر صعود کاملاً تخلیه انرژی شده بودم و فقط از خدا خواستم که من را شرمنده کودکان محک نکند چون قول داده بودم که صعود اورست را به بچه های محک تقدیم کنم. در واقع کودکان محک اورست را فتح کردند نه من.»
نوای عشق از سرانگشتان کودک بهبود یافته از سرطان
نیما حافظیه، کودک بهیود یافته از سرطان که اکنون دانشجوی موسیقی در دانشگاه هنر است چند قطعه زیبا را برای حاضرین نواخت و سپس کیانا همراه با کودکان بهبود محک شمعهای کیک این جشن را به نیت سلامتی و بهبودی تمامی کودکان مبتلا به سرطان فوت کردند.
در پایان مراسم دکتر عناصری مدیر عامل اسبق محک اشعاری با مفهوم نوع دوستی و انسانیت را خواند. دکتر عناصری و مهندس احمد پور فلاح از اعضای هیات امنا محک از مدیران شهرداری مهندس اسکندری، مهندس برادران، آقای دباغ، مهندس رضایی، سردار خمسه، مهندس شوشتری، آقای مینا خانلو و مهندس یزدانی به خاطر همراهیشان در خرید زمین ساختمان شماره ۲ بیمارستان محک و اخذ جواز تشکر و قدردانی کردند. در پایان یکتا احمدی زاده و غزل روزبهانی قطعاتی را با ویولون و ویولونسل نواختند.
محک قدردان حضور هنرمندانی چون لوریس چکناواریان، بهاره رهنما، پیمان قاسم خانی و خانواده نونهالی در جشن کودکان بهبود یافته محک است.
این مراسم با حمایت مالی شرکت بازرگانی عدالت روشن برگزار شد که نیت انسان دوستانه ایشان را ارج مینهیم.
روزی برای قدردانی مهر و عشق
روز کودکان بهبود یافته روز قدردانی است. محک در این روز قدردان همه عواملی است که طی این سالها کودکان مبتلا به سرطان را یاری کردند. قدردان لطف خداوندی است که دردها را میداند و عشق و مهر را در وجود انسان برای التیام هر دردی قرار داده است. عشق و مهری که ۲۲ سال در تمامی لحظه ها و روزهای محک جاری بوده است. قدردانی به خاطر وجود تک تک یاوران نیک اندیش. همه آنانی که از نخستین روز و نخستین خشت محک، با دلهایی به وسعت دریا به یاری کودکان شتافتند. قدردانی از داوطلبانی که بزرگترین سرمایه های محک هستند. قدردانی از پزشکان، متخصصان و کارکنان که تعهد را همقدم تخصصشان کرده اند. و قدردانی از دستانی که همیشه گرماند و آماده فشردن دستان همنوعانشان. قدردانی از همه کسانی که با تداوم قدمهایشان، راهی بزرگ را در آینده خواهیم پیمود تا رسیدن به روزی که امید و آرزوی همه ما است. روزی که جشن بهبود یافتگی تمامی کودکان محک را برگزار کنیم.